eget tryck på fotbollströjor

Comments · 19 Views

Fotbollskläder, Fotbollströjor, Jalkapallo Pelipaidat, Fodboldtrøjer

ella toone satte de röda eget tryck på fotbollströjor hanson går i offside

Tottenham Hotspur i Super LeagueFotbollskläder, Fotbollströjor, Jalkapallo Pelipaidat, Fodboldtrøjer

ella toone satte de röda eget tryck på fotbollströjor hanson går i offside

 

Manchester United höll sina Champions League-förhoppningar vid liv med en bekväm 4-1-seger mot Tottenham Hotspur i Super League för kvinnor.

Ella Toone satte de röda djävlarna framåt tidigt innan hon tillhandahöll korset för den återvändande Christen Press för att gå hem en sekund på 20 minuter.

Toone träffade ribban med ett 70-minuters hörn innan Spurs 'Alanna Kennedy gjorde en frispark för stopptid.

Manchester United förblir fjärde i tabellen, jämnt med Arsenal men med en sämre målskillnad, efter att Gunners också vann på söndag.

fotbollskläder

Spurs behöver fortfarande en poäng till för att vara säker på att undvika nedflyttning, men om Bristol City inte lyckas vinna någon av sina två sista matcher kommer de att vara säkra på en plats i toppfarten nästa säsong.

fotbollströjor

USA-stjärnan Press återvände till United-sidan efter skada och påverkade spelet från början - hon missade en chans i tredje minuten när hon blev genom på mål, gav passet till Kirsty Hansons kors för Toones öppnare och tog sedan den andra .

Jalkapallo Pelipaidat

Spurs kämpade för mycket av spelet och imponerande United-vingen Hanson var återigen leverantören då Sigsworth sprängde hem sin tredje från sex yards efter att besökarna inte lyckades rensa.

fodboldtrøjer

Strax efter omstarten foulades Lucy Staniforth av Kennedy i området efter en genomgående boll från Toone och United-mittfältaren skickade Rebecca Spencer fel väg från platsen.

Spencer gjorde bra med att handflata bort en långsträckt insats från Press efter en timme och sedan tippa över ett kraftfullt Hanson-försök sju minuter senare när United fortsatte att dominera.

Press missade bara målet när 13 minuter kvar, Leah Galton skev en ansträngning bred och Spencer gjorde en räddning från Hanson när United hotade att lägga till sin ledning innan Kennedys övre hörnet med den sista sparken i spelet - Spurs ' bara ansträngning på målet.

Mål! Manchester United Women 4, Tottenham Hotspur Women 1. Alanna Kennedy från en frispark med ett skott med högerben i det övre vänstra hörnet.

Offside, Manchester United Women. Amy Turner försöker en genomspelning men Kirsty Hanson går i offside.

nueva 2ª Camiseta pavo

Cheap Hardcover Leather Journal Sales

Cheap Ruled Beige Paper Notebooks Sales

Juventus Fußball Trikot

Bayer Leverkusen fodboldtrøje


Comments